hren
 

Nakon odigranih utakmica 6. kola nije bilo nikakvih promjena na tablici Lige pionira, šest prvoplasiranih ekipa zabilježile su nove pobjede, neko lakše neko malo teže. Tako su vodeći Štrumfovi lako izašli na kraj s Torcidom dok su Šampioni bez velikih muka dobili posljednjeplasiranu ekipu CB 'Vox'.

Sova boysi kao jedni od većih favorita lige otpor dobrih Stršljena slomili su tek boljom i efikasnijom igrom u drugom poluvremenu dok su Štafilićani s uvjerljivih 4:0 pobijedili Gradski prijevoz. Najbliži pratitelji vodećih Štrumfova trogirska ekipa Small boys dugo se mučila kako bi skršila čvrst otpor Focusa dok su Osvetnici bez velikog napora dobili Modrulje.

U derbiju kola, susretu dviju lokalnih ekipa Đardina iz K. Novog i White boysa na terenu su bolji bili momci Đardina. Međutim, naknadno je utvrđeno da im je glavni igrač prijavio krivo godište (ove godine u Ligi pionira pravo nastupa imaju rođeni 2007. godine i mlađi) ali i protivnička ekipa imala je u svom sastavu jednog, za njihovu igru puno manje bitnog igrača koji je isto tako prijavio krivo godište. Obje ekipe kažnjene su s gubitkom utakmice s 3:0 b.b. dok se obojici igrača koji su prijavili krivo godište zabranjuje nastup do kraja ovogodišnje Lige pionira.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul