hren

Na igralištu Gimnazije u Kaštel Novom odigrana su dva nova kola Lige pionira. Favoriti su i dalje nemilosrdni, naročito kada igraju protiv slabijih protivnika, na kojima se nemilice iskaljuju zatrpavajući im mrežu velikim brojem golova. Tako su Small boysi i Sova boysi natrpali mrežu svojih protivnika s 15 pogodaka (Đardin K. Novi) i 19 pogodaka (Gradski prijevoz). Naročito se u visokoj pobjedi Sova boysa istakao Jakov Tikvić s 11 postignutih pogodaka.

Vodeća ekipa na tablici Štrumfovi vodili su grčevitu borbu protiv Šampiona. Na kraju su ipak uspjeli zabilježiti tijesnu pobjedu vrijednu tri nova boda. Štafileo je do nove pobjede došao tek nakon bolje i efikasnije igre u drugom poluvremenu pošto im je glavna prepreka na branci Focusa bio nesavladivi Ivan Čović dok su Stršljeni u susretu sa Modruljima zabilježili drugu pobjedu za redom.

Osvetnici su, ponajviše zahvaljujući trostrukom strijelcu Stipi Kolaku pobijedili fenjeraše iz ekipe CB 'Vox' dok su do prve pobjede napokon došli i momci iz ekipe White boys koji su uz fantastičnu podršku svojih vjernih navijača pobijedili Torcidu.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij