hren
 

22. BRDSKA UTRKA SV. DUJAM
Ovog vikenda, od 29. do 30. lipnja, cestom od Radošića do Malačke ponovno će snage odmjeravati najbolji hrvatski automobilisti na brdskim stazama, kao i gosti iz nekoliko europskih država, na 22. nagradi Malačke „Sveti Dujam 2019“, u organizaciji SAK Split.

Utrka na stazi dugoj 4,1 km bodovat će se za FIA CEZ Prvenstvo povijesnih vozila, Prvenstvo Hrvatske na brdskim stazama i Prvenstvo Regije Jug HAKS-a, odnosno Dalmacije. Sudjelovanje je najavilo više od šezdeset domaćih vozača te sedam automobilista iz Crne Gore i jedan Austrijanac.
Među njima su i vodeći u dosadašnjem dijelu prvenstva po kategorijama, Laszlo Szasz, Dejan Dimitrijević, Domagoj Pereković, Mario Jurišić, Denis Nišević , Ante Alduk, Maroje Batina, Đivo Franić, Saša Radula i drugi.

Subota je rezervirana za treninge i to u 12.15 sati na rasporedu su slobodni treninzi, a od 15.30 sati slijede dva službena treninga.
Svečano otvaranje utrke održat će se u nedjelju u 11 sati. Prva utrka je na programu u 12 sati, a druga u 14.30 sati.

Za vrijeme održavanja subotnjih treninga za sav promet bit će zatvorena lokalna cesta od Radošića do Malačke, kao i dio ceste od Raduna do Malačke, a za promet će biti zatvorena i u nedjelju, od ranih jutarnjih sati do završetka programa u poslijepodnevnim satima.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij