hren
 

Kao i svake godine krajem lipnja, i ove će se godine održati veslačka regata Memorijal Ivan Jerčić koja će svoj start imati u Kaštel Lukšiću, a cilj na Polantani u Kaštel Kambelovcu. Regata će se održati u subotu, 22. lipnja od 9 do 13 sati. Regata se održava u sklopu Kupa Dalmacije a sudjelovati će 12 klubova sa gotovo 300 veslača.

Regata nosi ime Ivana Jerčića, našeg uspješnog veslača koji je tragično stradao 2007. godine. Ivan Jerčić je bio izuzetan momak i jedan od najuspješnijih veslača u povijesti  VK Marina Kaštela koji je ujedno i organizator regate. Dva puta je bio prvak Hrvatske i jednom je bio član posade koja je proglašena ekipom godine grada Kaštela. Nakon završetka veslačke karijere aktivno je pomagao u klubu mlađim veslačima, odlazio na regate i pomagao u organizaciji svog kluba, a 2006. je položio i sudački ispit. 2008. godine novi je klubski dvojac dobio njegovo ime.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje veslanja da dođu na Polantanu 9 i navijanjem podrže sve mlade veslačice i veslače koji cijelu godinu marljivo treniraju i srcem su se dali u veslanje.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij