hren
 

JUDAŠI JK KAŠTELA SUDJELOVALI NA OLIMPIJSKOM TRENING KAMPU
Četvrtu godinu za redom, grad Poreč je domaćin Judo festivala na kojem se okupljaju judaši, njihove obitelji, treneri, znanstvenici i brojni drugi zaljubljenici u ovaj sport.  Festival je ove godine započeo Olimpijskim trening kampom (OTC) na kojem su od 10. do 16. lipnja , sudjelovali i judaši JK Kaštela.

Pod vodstvom trenera AnteBatinića, kaštelanski judaši, Marin Vujić, Ivan Rozga, Mislav Krček, Fabian Matijaca, Ivan Škomrlj, Nikola Zorotović, Roko Škomrlj, Luka Milin, Luka Zorotović i Jelena Brešković, uz najjača imena sporta , na kampu su unaprjeđivali vještine i stjecali nova znanja.

Hrvatski judo savez, u sklopu OTC-a održao je Skupštinu na kojoj su dodijeljena priznanja za sportaše i klubove u prošloj godini. JK Kaštela dobio je nagrade za osvojeno 1. mjesto u Ligi kadeta i mlađih kadeta, za 2. mjesto u Hrvatskom judo super kupu, za 1. mjesto u ukupnom poretku klubova na prvenstvu Hrvatske za juniore i juniorke, za 3. mjesto u ukupnom poretku klubova na PH za mlađe kadete i mlađe kadetkinje te za osvojeno 1. mjesto u ukupnom poretku klubova na PH za kadete i kadetkinje.

Uz klupske nagrade Kaštelani su osvojili i pojedinačne i to Nikola Zorotović za najuspješnijeg kadeta i juniora, Roberto Raca za najuspješnijeg juniora te Luka Milin za najuspješnijeg mlađeg kadeta.

Kao velika novost, ove godine je organiziran trening kamp za djecu sa posebnim potrebama, na kojeg stručnjaci iz cijele Europe dolaze vidjeti rad hrvatskih trenera poput Marine Drašković iz Judo kluba Fuji, dobitnika nagrade #BeInclusive Europske komisije. Za prenošenje znanja s europske i svjetske razine na lokalnu organiziran je program ''Unaprijedi svoj klub'', a održana je i znanstvena konferencija ''Istraživanja primjenjiva u judu''.

Sve navedeno ide u prilog tezi da je judo ''više od sporta'', a JK Kaštela na čelu s predsjednikom Antom Topićem zaslužuje čestitke i pohvale na trudu i radu, te postignutim uspjesima.

Foto: JK Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij