hren
 

JK KAŠTELIMA EKIPNO DRUGO MJESTO
Prošlog vikenda u dvorani Bilankuša u Solinu održan je međunarodni judo turnir na kojem su sudjelovala 52 kluba iz devet država sa 644 natjecatelja. Odličan nastup među judašima imali su i kaštelanski judaši iz JK Kaštela, koji su osvojili ekipno drugo te iz JK Dalmacijacement koji su osvojili ekipno 14. mjesto.

Uz odličan ekipni plasman Kaštelani su u Solinu osvojili čak osam zlatnih, šest srebrnih i 18 brončanih medalja te cijeli niz plasmana od petog do devetog mjesta.

Za JK Kaštela zlato su osvojili Ivan Brnada, Maja Franić, Fabian Matijaca, Martina Raca, Roko Škomrlj i Nikola Zorotović.
Srebrne medalje su osvojili  Filip Botić, Petar Primorac, Ivan Škomrlj, Martina Tučaj i Luka Zorotović.
Dobitnici brončanih odličja bili su Jelena Brešković, Tea Mišković, Karlo Pušnik, Martina Raca, Mate Rajčić, Bruno Rozga, Martina Tučaj, Iva Vučić, Marta Vučić, Đana Vukelić, Jakov Žunić i Filip Botić.
Zlato za JK Dalmacijacement osvojile su Melani Radić i Anđela Rinčić, srebro je osvojio Josip Taraš, a brončani su Ante Elez, Anton  Jerkunica, Nediljko Orošnjak, Krešimir Jerčić, Antonija Kovač  i Duje Topić.

Mladi judaši JK Kaštela nastupili su uz podršku trenera Boška Rozge i Ante Batinića, dok su judaše JK Dalmacijacement predvodili treneri Josip Barić, Robert Boban i Hrvoje Delaš.

Na ovom natjecanju  Martina Žarković i Ivan Stojković iz JK Kaštela položili praktični dio ispita te postali nacionalni suci C kategorije.

Foto: JK Dalmacijacement i JK Kaštela


KOMENTARI: