hren
 

SVE SE MOŽE KAD SE HOĆE…
Matej Marinković, kadet 'Ribole Kaštela', jedan je od onih mladih sportaša o kojima se može napisati prilično bogata i zanimljiva sportska priča, a njena kulminacija svakako bi bila vezana uz njegova dostignuća u proteklih tjedan dana.

Naime, Mateju je prvo uspjelo sa svojom generacijom igrača rođenih 2002. godine i mlađih, osvojiti državno natjecanje u kadetskom uzrastu koje se drugu godinu održava pod nazivom Kup regija. Podsjetimo, naš klub je na 'Final-Fouru' koji se odigrao u Kaštelima, bio najbolji u konkurenciji zagrebačke 'Hermes Analitice', riječkog 'FSV-a' i zadarskog 'ABC-a', a Matej je bio jedan od ključnih igrača, pogotovo u teškoj polufinalnoj utakmici protiv Zadrana u kojoj je odlično čuvao najboljeg protivničkog igrača i 'usput' postigao nekoliko ključnih koševa za pobjedu 'Ribole'.

Već sljedeći vikend Matej je slavio i na atletskom borilištu, a nastupajući za splitski 'ASK' postao je novim prvakom Dalmacije u disciplini 'skok u vis' oborivši čak dva puta u istom danu svoj osobni rekord.

Prepun dojmova i ponosan na ostvarene uspjehe, Matej je za FB stranicu Ribole Kaštela izjavio:

''U samo sedam dana dogodila su mi se dva najveća sportska uspjeha do sada. Prošli tjedan sam sa kadetima 'Ribole Kaštela' osvojio Kup regija, a samo sedam dana kasnije sam u atletici dva puta preskakao osobni rekord u skoku u vis. Prvo sam preskočio 180 cm, a nešto kasnije i 183 cm što je za mene ogroman uspjeh. Ovim putem zahvaljujem se klupskim suigračima, treneru Toniju Biočiću i ljudima iz rukovodstva kluba što su imali razumijevanja za mene, jer nije mi bilo lako usklađivati školske obveze i treninge u dva različita sporta. Ovaj moj uspjeh plod je podrške svih mojih suigrača i trenera iz košarke i atletike.''


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij