hren
 

ROSTER SE VEĆ SLAŽE
Košarkaški klub Ribola Kaštela objavila je nastavak suradnje s ponajboljim igračem Prve lige Marinom Vručinićem. Iako je sezona tek završila, a igrači otišli na 'godišnji odmor', kaštelanska momčad već slaže roster za sljedeću sezonu.

Vručinić je prošle sezone bio s najvećom minutažom u momčadi, što govori o tome koliko su se Kaštelani oslanjali na njegove sposobnosti. On je povjerenje uzvraćao sa 17.2 poena i 4.9 asistencija po susretu, čime je bio najbolji strijelac i razigravač. Uz to je imao 4.9 skokova po utakmici. Najbolju utakmicu pružio je u susretu protiv Jazina kada je ubilježio 30 poena i 10 asistencija, dok je protiv Pule 1981 imao čak 13 asistencija.

„Produžetak suradnje sa 'Ribolom Kaštela' s moje strane nije bio upitan već nakon potpisivanja prošlogodišnjeg ugovora, s tim što sam se nadao da ćemo se u novoj sezoni natjecati u Premijer ligi. Zbog neispunjenog cilja, ne mogu reći da sam u potpunosti zadovoljan sa proteklom sezonom“, rekao je Vručinić za facebook stranicu kluba.

„Još uvijek se teško mirim sa činjenicom da smo se borili za opstanak umjesto za ulazak u Premijer ligu. Mislim da je to bila dobro posložena momčad, kvalitetno pokrivena na svim pozicijama pa se moglo reći da su postojali preduvjeti za borbu za sam vrh lige. Međutim, nikako nismo uspijevali pronaći potreban ritam. Završni dio sezone je bio bolji i čini mi se da je trener uspio pronaći najbolju ulogu za svakog pojedinca u ekipi. U tom kontekstu ima još puno prostora za napredak, pogotovo što najvjerojatnije svi ostajemo na okupu. U svakom slučaju iz prethodne sezone treba izvući pouke za narednu“, poručio je Vručinić.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij