hren
 

Posljednju domaću utakmicu ove sezone ovog vikenda odigrat će nogometaši Goška i Jadrana u sklopu 25. kola 1. Županijske lige, dok će Val po nove bodove ići u Proložac.

Slast pobjede koju su Goškovci osjetili prošlog tjedna bio je prvi nakon skoro dva mjeseca. Sada ih u posljednjoj domaćoj utakmici čeka dvoboj s najboljom momčadi lige, pa će se domaćin morati dodatno potruditi da postigne nova tri boda. Najveću prijetnju gomiličkoj obrani predstavlja Mario Marović, najbolji strijelac lige koji je u sezonu i pol nosio iste boje dres, samo pod grbom Goška. Utakmica je na stadionu SC Jure Bakotić u Kaštel Gomilici u subotu u 17:30 sati.

Vrata svojih tribina zadnji će put ove sezone otvoriti i nogometaši Jadrana. Njih čeka dvoboj s četveroplasiranim Omišem kao izazov trenutno dobroj formi u kojoj se nalaze. Bodovnog imperativa za obje momčadi i nema, no svatko želi privesti sezonu kraju na pobjedničkom kolosijeku. Utakmica je na stadionu Zrinski u Kaštel Sućurcu u subotu u 17:30 sati.

Valova sudbina u 1. Županijskoj ligi još je neizvjesna. Zato Kaštelani trebaju učiniti sve što je u njihovoj moći da izbjegnu bilo kakvu opciju mogućeg ispadanja. Stoga u Proložac idu po bodove, a s obzirom na ne baš bajnu sezonu Mladosti to je jako moguće. Ipak, Mladost je neugodan domaćin pa će stadion Šarampov s početkom u 17:30 tražiti dodatnu kaplju znoja više.

25. kolo:
Subota, 18.5.2019., 17:30h

Postira Sardi – Poljičanin 1921, 16h
Vinjani – Zmaj (M)
Gošk – Sloga (M)
Jadran (KS) – Omiš
Omladinac – Osk
Mladost (P) – Val
Jadran (T) – Orkan


KOMENTARI: