hren
 

VIJESTI IZ JK KAŠTELA
Na IBSA Grand prixu za slijepe i slabovidne osobe koji se održao u glavnom gradu Azarbajdžana Bakuu, među 212 natjecatelja i natjecateljica iz 35 država, Hrvatsku je predstavljala članica JK Kaštela Lucija Brešković, koja se s ovog natjecanja vratila s osvojenim petim mjestom u svojoj kategoriji.

Uz vodstvo trenera Ante Batinića, Lucija je nastupila u kategoriji do 70 kg.  U prvoj borbi odmjerila je snage s predstavnicom Uzbekistana Aliboevom od koje gubi na ippon. U popravnoj borbi joj se suprotstavila Paschalidou iz Grčke koju je pak Lucija svladala na ippon. U meču za broncu čekala ju je stara poznanica, Ruskinja Zabrodskaia koju Lucija ne uspijeva pobijediti te se morala zadovoljiti plasmanom na peto mjesto.

- Unatoč izostanku medalje, natjecanje je odrađeno vrlo dobro te s nestrpljenjem iščekujemo IBSA Europsko prvenstvo u srpnju – kazali su u JK Kaštela.

Studentsko prvenstvo Hrvatske

U dvorani škole Ive Andrića u Zagrebu okupilo se 38 studenata i 12 studentica sa osam sveučilišta, u borbi za što bolji rezultat na državnom studentskom prvenstvu.
Na prvenstvu je nastupilo i troje članova JK Kaštela, Martina Žarković i Nina Jurić kao predstavnice Sveučilišta u Zadru te Ivan Stojković sa Sveučilišta u Splitu.

Martina Žarković nastupila je u kategoriji do 52 kg te je s tri pobjede i jednim porazom sebi osigurala srebrnu medalju.
Nina Jurić u kategoriji preko 78 kg osvojila je brončanu medalju.
Ivan Stojković bio je nešto lošije sreće i manje spreman od svojih klupskih kolegica pa je na ovom prvenstvu ostao bez odličja.

Foto: JK Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij