hren
 

TURNIR MARIO ZEBIĆ
JK Dalmacijacement proteklog je vikenda bio domaćin natjecateljima na 19. Memorijalnom judo turniru Mario Zebić, a na borilištima u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu nastupila su 23 kluba sa 340 judaša iz pet država. Ekipno najbolji bila je ekipa domaćina, odmah uz rame s njima bili su judaši JK Kaštela, na treće mjesto plasirali su se judaši JK Pujanke, a potom JK Student, JK Solin i drugi.

U uzrastu limača do 10 godina zlatne medalje za JK Dalmacijacement osvojili su Luka Prolić, Melani Radić i Kata Šerić. Srebrne medalje u toj konkurenciji pripale su Anđeli Rinčić i Hani Bralić, dok su se broncama okitili Ante Elez, Ante Erceg, David Pralija, Ivana Kesić i Gabriela Vranješ.
U istoj konkurenciji do 10 godina za JK Kaštela zlato su osvojili  Roza Batinović i Jelena Škopljanac, srebrna medalja pripala je Đani Vukelić, a bronca Loreti Hrgi i Karlu Pušniku.

Krešimir Jerčić, Anton Jerkunica, Vinka Radunić i Kata Šerić osvojilI su zlato za JK Dalmacijacement u konkurenciji dječaka i djevojčica do 12 godina, kao i Nika Mujan, Marko Rajčić, Roko Rozga i Martina Tucaj iz JK Kaštela. Patriku Blaževiću, Luki Deliću, Lei Delić, Lauri Jerkunici i Lani Jerkunici iz JK Dalmacijacement pripale su srebrne medalje, a srebrom su se u ovoj konkurenciji okitili i Marija Škopljanac te Nikola Svalina iz JK Kaštela. Brončane medalje su osvojili Marieta Grga, Matej Milun, Nikola Peričić, Duje Šunjerga i Matea Lemo iz JK Dalmacijacement te Nina Arambašić i  Lucija Đirlić iz kluba iz Rudina.

Među dječacima i djevojčicama do 14 godina zlato je pripalo Cementašima Roku Ćorluki, Stipi Iličiću te Luki Miliću, kao i članovima JK Kaštela Ivanu Brnadi, Tei Mišković i Martini Tucaj. Srebro je otišlo Dinu Karoglanu, Lauri Kesoviji i Marti Antonov, a treće mjesto osvojili su u svojim kategorijama Nora Gagić, Anton Jerkunica, Branka Radunić, Vinka Radunić, Luna Boljat Vrbatović, Marino Liović te Marin Šmuketa. Svi iz JK Dalmacijacement.
Iz JK Kaštela srebro je u konkurenciji do 14 godina osvojio Slavko Škopljanac, a broncu  Roko Rozga, Toma Batinović, Leonarda Butir, Nika Mujan, Matea Šustić i Nikola Svalina.

U uzrastu mlađih kadeta zlato su za JK Dalmacijacement osvojili Roko Ćorluka, Mislav Goić, Tina Ljubić i Nediljko Orošnjak. Srebrni su postali Antonija Kovač, Marta Antonov, Josip Taraš i Duje Topić. Brončane medalje su osvojili: Duje Ban, Luna Boljat Vrbatović, Stipe Iličić, Dorijan Šunjerga, Luka Milić i Vanessa zečević.
Za JK Kaštela nositelji zlatnih odličja postali su Martina Raca i Jakov Žunić, srebrnih Luka Botić, Filip Botić i Bruno Rozga. Brončane medalje do 16 godina za JK Kaštela osvojili su Ivan Brnada, Tea Mišković,  Iva Radić i Luka Zorotović.

U kadetskoj konkurenciji  na prva mjesta pobjedničkog postolja popeli su se Mislav Goić, Antonija Kovač te Katarina Krišto iz JK Dalmacijacement te Maja Franić, Iva Radić i Roko Škomrlj iz JK Kaštela. Srebrnu medalju u svoju kolekciju donijeli su Cementaši Luna Boljat Vrbatović, Nediljko Orošnjak i Vanessa Zečević, a medalje istog sjaja osvojili su i Filip Botić, Martina Raca, Carllo Skelin i Jakov Žunić iz mlađeg kaštelanskog judo kluba. Vlasnici brončanih medalja postali su Šime Bonacin, Josipa Kovač, Tina Ljubić, Josip Taraš, Iva Božin, Tonći Ivančić, Petar Radačić i Duje Ban iz JK Dalmacijacement te Jelena Brešković,  Ivan Škomrlj, Roko Jaman, Josip Rozga, Luka Zorotović i Nikola Zorotović iz kluba iz Rudina.

Foto: Dragan Kovač i JK Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij