hren

U Sinju se u nedjelju odigralo Prvenstvo Dalmacije u odbojci za juniorke, u kojem je mlada ekipa odbojkašica Marine Kaštela zasjala u punom sjaju i prvenstvo završila sa zlatnom medaljom. U finalnoj utakmici, kada su ih već svi otpisali, preokrenule su 0:2 u 3:2 i tako pokazale kako imaju znanje i karakter za velika djela.

Ova pobjeda je četvrti u nizu uspjeha perspektivne ekipe Marinki. Naime, ne pamti se kada je neki od dalmatinskih klubova izborio čak 4 plasmana na državna natjecanja. U proteklih mjesec dana cure su na razini Dalmacije osvojile srebrnu medalju u kategoriji mini odbojke, srebrnu medalju za mlađe kadetkinje, te zlatnu medalju na prvenstvu za kadetkinje i posljednje na prvenstvu juniorki.
Sljedeći nastup čeka ih već ovaj vikend na Juniorskom odbojkaškom prvenstvu Hrvatske, koje će se održavati 3.-5. svibnja u Rovinju.

Najbolja igračica Juniorskog prvenstva Dalmacije je Klara Jureta
Najbolji primač Iva Glavinić
Najbolji dizač Karla Rožić
Najbolji bloker Katarina Zdilar

Za Marinu Kaštela nastupile su:

Klara Jureta, Matea Teklić, Iva Glavinić, Ina Brakus, Katarina Ddilar, Ana Matijašević, Ana Ergović, Nera Tomaš, Leonarda Vukadin, Silvija Ivančić, Tea Smoljo, Magdalena Karadža, Karla Rožić, Marina Šolić.
Treneri Milorad Krunić i Goran Jahura.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij