hren
 

NATJECANJE KADETA
Na natjecanju Europskog kupa za kadete u Berlinu, kaštelanski judaši i ovog su puta imali svoje predstavnike. Iz JK Kaštela nastupila su četvorica judaša, koji su unatoč ponekoj ostvarenoj pobjedi ostali bez plasmana, dok je iz JK Dalmacijacement u Berlinu nastupila Katarina Krišto te se plasirala na deveto mjesto.

Na natjecanju je nastupilo oko 600 judaša i judašica iz 32 države, a Katarina Krišto, pod vodstvom trenera Josipa Barića, nastupila je u kategoriji do 63 kg.
U svom prvom meču izgubila je od Njemice Viktorije Folger, nakon čega je u drugoj borbi, u repesažu, pobjedila Gabrielle Barbaud iz Francuske. Katarinana treća borba, a druga u repesažu, završila je još jednom pobjedom, ovaj put protiv Emme Heimann iz Njemačke. Borbe na ovom natjecanju Katarina je završila porazom od Brazilke Marije Diniz te je tako mlada Kaštelanka berlinski nastup završila na devetom mjestu.

Trener Boško Rozga iz JK Kaštela na ovo je natjecanje poveo Nikolu Zorotovića i Ivana Škomrlja koji su nastupili u kategoriji do 55 kg, Roka Škomrlja u kategoriji do 66 kg te Luku Milina u kategoriji do 81 kg.

Nikola Zorotović u prvoj borbi nije uspio savladati izraelskog reprezentativca Yama Wolczaka, koji je na kraju osvojio brončanu medalju, dok Nikola nije imao popravnih borbi.
Ivan Škomrlj, ostvario je vrlo dobar nastup uvjerljivo pobijedivši ipponima u prve dvije borbe. Redom su padali Portugalac Leitao Duarte, a potom i domaći predstavnik Nijemac Maximillian Murawski. Pobjednik kategorije Izraelac Tal Alhazov, Ivanu nije dao previše šansi. Četvrtu borbu je Ivan imao s brazilskim predstavnikom Michelom Augustom, ali opet bez uspjeha te tu natjecanje za Ivana zavšava.
Roko Škomrlj je odlično otvorio natjecanje u kategoriji do 66 kg ipponom svladavši Sebastiana Poscha iz Austrije, no u drugom kolu  nepremostiva prepreka bio mu je Nijemac Kevin Abeltshauser koji ne uspijeva doći do polufinala te time Roku osigurati popravne borbe.
Luka Milin u prvom kolu nije uspio pobijediti Francuza Arnauda Aregba. Popravna borba donijela je meč s nizozemskim predstavnikom Ianom Van Herkom koji je bio bolji za jedan wazari te je tako i Luka ostao bez plasmana.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij