hren

ODBOJKAŠKI KUP
Utakmicom finala odbojkaškog Kupa Mladost Ribola Kaštela zaključit će ovogodišnju sezonu, a posljednju šansu za trofej imat će protiv zagrebačke Mladosti.

Dvije Mladosti još će jednom potvrditi dominaciju u završnicama domaćih natjecanja. U finalu Kupa očekuje nas repriza nedavnog finala prvenstva, u kojem su Zagrepčani s ukupnih 3:1 u pobjedama izišli kao pobjednici. No, u finalu Kupa je jedna utakmica i to na neutralnom parketu u Rovinju, pa je u borbi za ovaj trofej sve neizvjesno i otvoreno. Kaštelani su u finalu prvenstva pokazali da itekako mogu probiti obranu Mladosti, stoga očekujemo uzbudljivu i neizvjesnu utakmicu.

„Čujte, nitko ne pamti dobar otpor, pamte se samo trofeji i to želimo ostvariti. Mislim da to stvarno možemo, imamo dobar standard i dobru igru protiv njih u zadnje vrijeme. U nekim segmentima igre samo moramo biti agresivniji i konkretniji, pogotovo u servisu“, rekao je trener Kaštelana Ivan Rančić.

U Rovinj idu bez ozlijeđenog Ruperta i Melvana, ali Kaštelani imaju 'pokriće'. U finalu ulaze s pozicije branitelja naslova, pošto su prošle godine nakon sedam godina 'suše' napokon osvojili Kup.

„Zadnjih deset godina osvajali smo barem jedan trofej u sezoni i bilo bi lijepo da se to i ove godine nastavi. Stvarno smo odigrali dobru sezonu, unatoč svim problemima i nadamo se da ćemo se nagraditi trofejem“, rekao je Rančić za kraj.

Utakmica je po rasporedu u četvrtak u 20 sati u dvorani Gimnasium.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij