hren
 

NASTUP JK KAŠTELA
Hrvatski predstavnici na Europskom kupu za seniore, koji se održao prošlog vikenda u Duborvniku, na kraju natjecanja, u konkurenciji 25 država, osvojili su ukupno treće mjesto, a svoj obol uspjehu hrvatskih judša dali su i judaši JK Kaštela, koji su na tom natjecanju nastupili pod vodstvom trenera Boška Rozge.

U Dubrovniku su se tako za plasman borila četvorica Kaštelana, Mislav Krček u kategoriji do 73 kg koji je osvojio broncu, Ivan Rozga u kategoriji do 90 kg, Marin Vujić do 81 kg te Ante Barać u kategoriji do 100 kg.

Mislav Krček u snažnoj muškoj konkurenciji od 30 judaša u svojoj kategoriji, sve je iznenadio vrhunskim nastupom, a do brončane medalje stigao je kroz pet sjajnih borbi. Započeo je ipponom protiv Švicarca Severina Luethija, no u drugom kolu bolji od njega bio e Crnogorac  Marko Gušić, koji potom uspjeva doći do polufinala i time Krčeku otvara još jednu priliku. Kaštelanski judaš tu je priliku iskoristio i na kraju se popeo na treću stepenicu pobjedničkog postolja.

Ostali kaštelanski judaši borili su se drugog dana turnira. Ivan Rozga u prvom je kolu izgubio od bosanskohercegovačkog predstavnika Domagoja Marića koji sljedeće kolo nije prošao te je time i za Rozgu natjecanje bilo gotovo.

U prvom kolu poraz je zabilježio i Marin Vujić i to protiv Milana Bunčića iz Srbije. Bunčić se plasirao u polufinale te je Vujić imao priliku za popravnu borbu protiv Vuka Eleza iz BIH, no nakon „golden scorea“ Vujić builježi još jedan poraz.

Ante Barać u svojoj je kategoriji ostvario plasman na sedmo mjesto i to porazom u prvom kolu protiv Crnogorca Danila Pantića koji na kraju osvaja srebrenu medalju. U repasažu je pobjedio srpskog predstavnika Petra Čirkovića, no u sljedećoj borbi gubi od još jednog predstavnika Crne Gore Zvezdana Djukića.

Foto:JK Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij