hren
 

Dvorana u Kaštel Starom bit će ponovo poprište dvoboja dviju Mladosti, ovoga puta u četvrtoj utakmici finalne serije doigravanja za naslov prvaka Hrvatske.

Porazom u Zagrebu odbojkaši Mladosti Ribole Kaštela nalaze se ponovo u situaciji lova na zaostatak. Zagrepčani imaju dvije pobjede te im već ova u Kaštelima može donijeti pehar najboljih. No, Kaštelani žele imati posljednju riječ te će učiniti sve da finalna serija dospije do pete utakmice.

„Pokazali smo da im možemo parirati kad smo u najboljoj izvedbi. Večeras neće biti lako, ali želimo od samoga početka pokazati da ih želimo pobijediti i u tom smjeru ići će naša psihološka priprema i sve ostalo“, rekao je uoči utakmice trener domaćih Ivan Rančić te nadodao:

„Volio bi da sutra budemo više koncentriraniji i zadržati ritam servisa kako bi im bili blizu, a možda bude nekakvih korekcija u sastavu.“

Velika podrška očekuje se od publike, koja još jednom podgrijava atmosferu.

„Očekujem punu dvoranu koja nam stvarno puno znači i da ćemo biti psihološki na razini kao u drugom setu gdje smo stvarno pokazali kvalitetu. Jednostavno, želimo doći do pete utakmice“, poručio je Rančić za kraj.

Utakmica je po rasporedu u subotu, 13. travnja u 20 sati u dvorani u Kaštel Starome.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij