hren
 

1. ŽUPANIJSKA LIGA
Županijska liga stigla je do 20. kola u kojem kaštelanski predstavnici igraju jednu domaću i dvije gostujuće utakmice.

Gošk je jedina kaštelanska momčad koja će se u 20. kolu moći gledati na domaćem terenu. Sudeći prema momčadi koja dolazi u Gomilicu, publika bi trebala i uživati. Naime, u goste stiže Omladinac s kojim će Gošk odmjeriti borbu za ulazak u gornji dio ljestvice. Goškovci imaju ravnih trideset bodova, samo jedan ispred kluba iz Vranjica. Vranjičani se dobro brane, primaju ispod jednog pogotka na utakmici, ali zato postižu malo više od pogotka na utakmici. S druge strane, Gošk puno zabija, ali i prima pa se očekuje otvorena utakmica u subotu s početkom u 16:30 sati na stadionu SC Jure Bakotić.

Nogometaši Vala pokazuju naznake buđenja i dobre forme, pa su tako uspjeli u par proljetnih utakmica uloviti gotovo isti broj bodova nego li cijelu jesen. A nove bodove tražit će u Omišu gdje ih čeka respektabilna momčad iz sredine terena. Utakmica je po rasporedu u subotu u 16:30 sati.

U 20. kolu nogometaši Jadrana preuzimaju ulogu favorita. Put ih vodi do Postirâ na Braču, pretposljednju momčad prvenstva sa samo trinaest osvojenih bodova. Iako gostovanja na Braču znaju biti neugodna, Jadran bi s trenutnom formom trebao doći do bodova s kojima bi učvrstio četvrtu poziciju na prvenstvenoj ljestici. Utakmica je po rasporedu u nedjelju u 16:30 sati.

20. kolo:
Subota, 13.4.2018., 16:30h

Zmaj (M) – Osk
Omiš – Val
Poljičanin 1921 – Orkan
Vinjani – Mladost (P)
Gošk – Omladinac

Nedjelja, 15.4.2018., 16:30h
Sloga (M) – Jadran (T)
Postira Sardi – Jadran (KS)


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij