hren
 

JK KAŠTELA NA EUROPSKOM KUPU ZA KADETE
Petero članova JK Kaštela, predvođenih trenerom Boškom Rozgom, nastupili su na Europskom kupu za kadete u češkom gradu Teplice, no u jakoj konkurenciji 771 judaša i judašice iz 34 države, nisu uspjeli stići do pobjedničkog postolja.

Nikola Zorotović nastupio je u kategoriji do 55 kg, a prvu borbu imao je protiv Čeha  Novaka Marek kojeg je pobijedio ipponon u prvim sekundama "golden scorea".
U drugoj borbi Nikolu je dočekao švicarski predstavnik Kurly Joris protiv kojeg je mladi Kaštelanin pokazao odličan judo te je bacio fantastičan ippon za pobjedu. U trećoj borbi Nikola je izgubio od Nijemca Ickesa, koji kasnije ne uspijeva doći do polufinala te tako omogućiti Nikoli put do medalje
kroz repasažne borbe.

U kategoriji do 66 kg,  JK kaštela imala su dva predstavnika, Roka Škomrlja i Matu Rajčića, koji su, unatoč odličnim borbama izgubili u prvom kolu od Belgijanca Adasheva, odnosno Poljaka Jesioneka.
Luka Milin u kategoriji do 81 kilogram u dugoj i jako zamornoj borbi izgubio od domaćeg predstavnika Davida Dudya.
Ženska predstavnica na ovom natjecanju, Maja Franić, u prvom kolu kategorije preko 70 kilograma ostvarila je pobjedu protiv Njemice Jule Hempel, no u drugom kolu ju je dočekala mađarska reprezentativka Szilvia Farkas iza koje stoje medalje s kadetskih i juniorskih kupova te je bila nepremostiva prepreka za Maju.

Foto: EJU


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij