hren
 

KATARINA TREĆA U ITALIJI
Kao i njihove kolege iz JK Kaštela, judaši jK Dalmacijacement prošli su vikend nastupali na Uskrsnom turniru u Splitu za mlađe kategorije te na natjecanju Europskog kupa za juniore u talijanskom Lignanu.

Trener Josip Barić na natjecanje Europskog kupa u Lignanu poveo je  Katarinu Krišto koja je nastupala u kategoriji do 63 kg i te je osvojila treće mjesto u jakoj konkurenciji od 47 judašica u kategoriji.
U prvoj borbi Katarina je ipponom pobjedila Slovenku Mancu Rozman Muha, a i druga borba protiv Mađarke Kire Katzenmajer donijela je Katarini pobjedu ipponom.  Treću borbu Kaštelanka je izgubila gubi od aktualne juniorske europske prvakinje Lie Ludvik , no zatim se vraća pobjedničkom nizu u repasažu protiv Austrijanke Wolfgang te Nizozemke Den Hartog te u finalnom bloku pobjeđuje Slovenku Zalu Pecoler.

-Važno je napomenuti da je Katarina nastupila na juniorskom kupu iako je još uvijek kadetkinja. Sada čekamo Svjetsko i Europsko kadetsko prvenstvo, Olimpijadu mladih te ostala natjecanja Europskog kupa. Sretni postignutim rezultatom želimo Katarini uspješan put do najviših ciljeva ove sezone – poručili su iz kluba.

Uskrsni turnir

JK Dalmacijacement na Uskrsnom turniru u Splitu je osvojio 24 medalje, a ekipno su se plasirali na četvrto mjesto u konkurenciji 18 klubova.

Nakon niza zanimljivih borbi zlato su u Splitu osvojili  Krešimir Jerčić , Anton Jerkunica , Luka Prolić, Melani Radić, Josip Taraš i Roko Ćorluka.

Srebrne medalje ponijeli su  Ante Elez, Petar Jerčić i Duje Topić, dok su broncu osvojili Luna Boljat Vrbanović, Roko Ćorluka, Lana Delić, Stipe Iličić, Lana Jerkunica, Antonio Liović, Marta Antonov, Ivan  Antonio Topić,  Marino Topić, Mislav Goić, Gabriel Lovrić i Luka Štefanić Grgantov.

Mlade judaše na natjecanju su vodili treneri  Hrvoje Delaš, Marin Vujić i Denis Orošnjak.

Foto: JK Dalmacijacement i EJU


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij