hren
 

Dvoboj zagrebačke i kaštelanske Mladosti za trofej najbolje momčadi lige nastavlja se u srijedu u 20 sati u dvorani Doma odbojke u Zagrebu.

Ove godine, čini se, ponovo imamo pravo finale, ono finale koje su svi priželjkivali. Kaštelani su nekidan nanijeli prvi ovosezonski poraz Zagrepčanima i tako izjednačili finalnu seriju na 1:1. Time su pokazali da još ništa nije gotovo, naprotiv, finale je tek počelo.

„Prvo bi želio reći da mogu biti zadovoljan ishodom nakon dvije utakmice. Zadnji put smo u Zagrebu igrali dobro na servisu, malo bolje u bloku i volio bi da to ponovimo, dapače, da budemo još bolji. Mogu primijetiti da smo fizički dosta ojačali, naša forma raste i očekujemo dobru utakmicu večeras“, rekao je uoči utakmice trener kaštelana Ivan Rančić i nastavio:

„Domaćinu je sada na neki način 'problem' jer smo srušili tzv. mit o njihovoj nepobjedivosti. Pripremamo se za njih kao kolektiv, ne postoje opcije da želimo zatvoriti nekog pojedinca jer je Krnić preiskusan dizač da to ne bi osjetio“.

Mnogi će reći kako će treća utakmica riješiti pitanje pobjednika, no trener Rančić smiruje takva mišljenja:

„Treba istaknuti da večeras ne idemo na 'sve ili ništa'. Svi nam nekako govore o tome kako je sad ovo kao 'najvažnija utakmica' i tako dalje, ali to po meni nije tako. Nećemo srljati, znamo što želimo i toga ćemo se držati. Važno je da budemo dobro koncentrirani i da podignemo razinu servisa, pa će nam i blok biti bolji.“


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij