hren
 

VESLAČI MARINE KAŠTELA
Veslači VK Marina Kaštela proteklog su vikenda nastupili na 3. Kup regata Veslačkog saveza Dalmacije, koja se za  kadete, juniore i seniore održala u Dubrovniku te su osvojili šest medalja, od čega četiri zlatnog sjaja, jedno srebro i jednu broncu.

Zlatne medalje pripale su Domagoju Križiću u 1xkmb, Teu Matasu i Ninu Botiću u 2xkmb,  Brunu Elezu i Ivanu Božiću Bakušiću u 2xkma te Karlu Josipu Varnici i Marinu Novakoviću u 2x jmb.
Posada Ivan Banovac i Dominik Maganjić osvojili su srebro u 2xjmb, dok je Luki Grbeši u 1xjma pripala brončana medalja.
Hrvoje Ružić u 1xkma, Frane Delaš u 1xjma,  Luka Grbeša u 1xsm te Frane Delaš u 1xsm, za nijanse su ovog puta ostali bez medalja te su se plasirali na četvrta mjesta.
Četvrto mjesto u svojoj konkurenciji osvojio je i 4xkmagig, posada koju su činili Rino Pavlov, Filip Sobin, Danijel Bujas, Luka Jelača i kormilar Šime Goreta.
Vanesa Glorija Colagrande plasirala se na peto mjesto u 1xkžb.

Na regati je sudjelovalo 13 veslačkih klubova, a Kaštelani su se na kraju natjecanju, po broju osvojenih medalja i ostvarenim plasmanima u konkurenciji kadeta, juniora i seniora, plasirali u prvi dio ekipne tablice.
Kako je najavio trener Josip Bepo Berecka, pred veslačima su treninzi za što bolji nastup i više osvojenih medlaja na sljedećem natjecanju u Makarskoj.

Foto: VKMK


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij