hren
 

Utakmicom u utorak, 2. travnja s početkom u 20:30 sati u dvorani Doma odbojke u Zagrebu započinje velika bitka između zagrebačke Mladosti i Mladosti Ribole Kaštela za titulu najboljih u državi.

Desetu sezonu zaredom dvije Mladosti bore se za titulu najboljih. Povijesni je to uspjeh prvotno za Mladost Ribolu Kaštela, koja je uz sve probleme i pomlađenu momčad ipak dogurala do samoga kraja. No, sada ih čeka najteži zadatak. Ispred njih je trenutno neporažena momčad lige koja 'svake prijestupne' izgubi jedan set. Svjestan je toga i trener Kaštelana Ivan Rančić:

„Očekuje nas izuzetno teška serija i ako mislimo parirati moramo biti izuzetno koncentrirani i držati se dogovorenog plana.Znamo da su veliki favoriti, ali želimo pružiti nas maksimum i onda vidjeti kako će se razvijati serija.“

Prva utakmica je u utorak u Zagrebu, a uzvrat već u subotu u Kaštelima.

„Cilj smo ispunili plasmanom u finale Kupa, osiguravanjem minimalno drugog mjesta u prvenstvu te plasmanom u finale za prvaka. Međutim, svi moraju znati dasmo mi ekipa koja je dominirala posljednjih deset godina u trofejima i da se ne namjeravamo predati. Svakako želimo krenuti bez kalkulacija već u prvoj utakmici“, rekao je Rančić.


KOMENTARI: