hren
 

1. ŽUPANIJSKA LIGA
Sva tri kaštelanska kluba u 1. Županijskoj ligi ovoga vikenda imaju zanimljive protivnike. U 18. kolu Gošk može pobjedom skočiti nadomak drugog mjesta, Jadran igra protiv Omladinca, a Val gostuje kod 'lidera'.

'Generalka' prije četvrtfinala Županijskog kupa – tako bi se mogla nazvati utakmica Jadrana (KS) i Omladinca. Naime, obje momčadi sastat će se za dva tjedna u Kupu, a sada igraju za prvenstvene bodove. Jadran ima dva boda više od Omladinca, koji zatvara 'top 8' klubova u ligi. Omladinac je poznat po tome što prima malo pogodaka, a isto tako rijetko postiže pogotke, pa će biti zanimljivo vidjeti što po tom pitanju može reći topnička snaga Jadranova napada.

Na stadionu u Kaštel Gomilici nogometaši Goška ugostit će drugu momčad lige, Jadran (T). Vodeća Sloga čini se predaleka, pa je Jadranu veći zadatak obraniti drugo mjesto. Čak tri kluba vrebaju 'za petama', a pobjedi li Gošk u ovoj utakmici doći će smo na dva boda zaostatka. Gomiličani su trenutno neporaženi ovog proljeća, a tako planiraju ostati – bar još ovu utakmicu.

Najteži zadatak ovog kola imat će Valaši. Oni gostuju kod vodeće momčadi prvenstva, neporažene Sloge iz Mravinaca. Najveći zadatak bit će zaustaviti kapetana Marija Marevića, koji nemilice 'trpa' svakome kome stigne. U prvenstvu je već dostigao brojku od 25 golova, pa je s razlogom glavna uzdanica domaće momčadi.

18. kolo:
Subota, 30.3.2018.,15:30
Zmaj (M) – Omiš
Poljičanin 1921 – Osk
Vinjani – Orkan
Gošk – Jadran (T)
Jadran (KS) – Omladinac

Nedjelja, 31.3.2018.,15:30
Sloga (M) – Val
Postira Sardi – Mladost (P)


KOMENTARI: