hren
 

SLUŽBENO PRIOPĆENJE
Nakon vijesti o smjeni Ivana Rančića s mjesta izbornika hrvatske seniorske reprezentacije, koja je mnoge iznenadila, Upravni odbor Hrvatskog odbojkaškog saveza  zainteresiranim novinarrima te cjelokupnoj sportskoj javnosti izdao je službeno priopćenje o razlozima takve odluke, a razlozi za smjenu, kako tvrde, leže u činjenici da se hrvatska reprezentacija nije plasirala na ovogodišnje Europsko prvenstvo.

- Obzirom da se muška seniorska reprezentacija nije plasirala na Europsko prvenstvo, članovi Upravnog odbora posebnu pažnju su posvetili izvješću i planu te programu izbornika muške seniorske reprezentacije Ivana Rančića.
Nakon konstruktivne rasprave odlučeno je da bez obzira na pozitivno mišljenje o izborniku kao treneru i čovjeku, rezultati nisu bili na očekivanoj razini i nije ostvaren zadani cilj. Slijedom toga Upravni odbor ovlastio je predsjednika Hrvatskog odbojkaškog saveza Antu Bakovića da započne razgovore s potencijalnim kandidatima za mjesto novog izbornika muške seniorske reprezentacije, a rok za pronalaženje novog rješenja i izbornika je do kraja ožujka – kazali su iz Upravnog odbora.

Kako smo već pisali, Ivan rančić u narednim danima najavio je konferenciju za medije na kojoj će dati svoj osvrt i komentar svih događanja.


KOMENTARI: