hren
 

1. ŽUPANIJSKA LIGA
U sedamnaestom kolu 1. Županijske lige pozornost plijeni derbi s dna ljestvice između Vala i Vinjana. Drugi kaštelanski predstavnici Jadran i Gošk gostuju u Prološcu, odnosno Dugom Ratu.

Borbu za opstanak nogometaši Vala za sada drže 'pod kontrolom'. S četiri boda ispred posljednjeplasiranih Vinjana drže za sada dobru distancu. Međutim, proljetni dio prvenstva tek je počeo, a u međusobnom srazu pokazat će se ima li Val kapacitet za opstanak. Po igračkom kadru sigurno ima, no to se treba potvrditi na terenu. Utakmica je po rasporedu u subotu, s početkom u 15:30 sati na stadionu u Kaštel Starom.

U isto vrijeme Jadran će tražiti bodove u Prološcu. Nekoć izrazito neugodna Mladost ove se sezone muči s bodovima, pa ih je tako do sada skupila samo sedamnaest u šesnaest utakmica. Jadran je trenutno bolja momčad na 'zlatnoj' sredini tablice, a pokoji bod u Prološcu mogao bi uljepšati stanje.

Kolo će u nedjelju kompletirati Orkan i Gošk. Goškovci su u odličnoj formi, dobro im ide u prvenstvu i u Županijskom kupu pa svoje raspoloženje želi nastaviti i u Dugom ratu. Orkan je momčad koja postiže puno pogodaka, no puno i prima, baš kao i Gošk. Stoga se može očekivati prava golijada.

17. kolo:
Subota, 23.3.2018.,15:30
Omladinac – Zmaj (M)
Mladost (P) – Jadran (KS)
Jadran (T) – Postira Sardi
Val – Vinjani
Osk – Sloga (M)
Omiš – Poljičanin 1921

Nedjelja, 24.3.2018.,15:30
Orkan – Gošk


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij