hren
 

1. ŽUPANIJSKA LIGA
U šesnaestom kolu 1. Županijske lige vidjet ćemo dva derbija – onaj gradski između Goška i Vala te derbi dvaju Jadrana. Obje utakmice su po rasporedu u subotu, 16. ožujka u 15:30 sati.

Svega dva tjedna poslije okršaja sa sućuračkim Jadranom, nogometaši Vala odigrat će gradski derbi s Goškom. Val je trenutno u nezavidnoj situaciji te su mu potrebni bodovi u izvjesnoj borbi za opstanak. U prošlom kolu ostvarili su dugoočekivanu pobjedu te u dobrom raspoloženju očekuju derbi. Forme ne manjka ni u redovima Goška koji je u proljeće ušao s pobjedom i remijem, a u srijedu su izborili četvrtfinale Županijskog kupa. Nadasve nas čeka zanimljiv okršaj u Kaštel Gomilici.

U isto vrijeme, na stadionu Zrinjski u Kaštel Sućurcu odigrat će se još jedan derbi. I to onaj 'imenjački'. Jadran iz Tučepa stiže kod sućuračkog Jadrana u borbi za 'prevlast imena'. Tučepljani su trenutno prvi pratitelji za sad nedohvatljive Sloge na vrhu. Imaju odličan napad koji postiže više od dva gola po utakmici, te drugu obranu sezone sa samo deset primljena pogotka. Sućurani se dobro sjećaju poraza od 4:1 na jesen pa će u ovoj utakmici imati motiv više.

16. kolo:
Subota, 16.3.2018.,15:30
Zmaj (M) – Poljičanin 1921
Vinjani – Osk
Gošk – Val
Jadran (KS) – Jadran (T)
Omladinac – Mladost (P)

Nedjelja, 17.3.2018.,15:30
Sloga (M) – Omiš
Postira Sardi – Orkan


KOMENTARI: