hren
 

U jedanaestom kolu 1. skupine Superlige za seniorke odbojkašice OK Kaštela spremno očekuje okršaj s Olimpikom. Bit će im to zadnja domaća utakmica pred doigravanje.

Ako je itko ove godine stao na 'žulj' odbojkašicama Kaštela onda je to Olimpik. Zagrepčanke su se ove sezone 'preporodile' te su za razliku od prošlih godina ostvarile odličan rezultat. Na svojoj koži to su osjetile 'Malene' koje ih u tri navrata nisu mogle pobijediti, a dva puta su izgubili sa po 3:2. Sudeći prema najavama domaće ekipe, taj bi niz mogao biti prekinut. OK Kaštela u posljednje vrijeme pruža odlične igre, što osjeća i publika koja je svakom novom utakmicom sve veća. A motiv za pobjedu domaće ekipe još je veći ako se uzme u obzir da bi s nova tri boda mogle ostvariti bolji plasman za doigravanje.

Vrijedi spomenuti kako će ovo ujedno biti i dvoboj bivših suigračica. Naime, Ana Rimac trenutno je bitna karika OK Kaštela, a nekoć je nosila dres Olimpika. S druge strane bit će Anamarija Bazina koja je bila u kaštelanskom klubu.

Utakmica je po rasporedu u nedjelju, 3. ožujka u 18:30 sati u dvorani u Kaštel Starom.

11. kolo:
Rijeka – Mladost
Kaštela - Olimpik


KOMENTARI: