hren
 

MEMORIJAL DRAGO KRŽELJ
Prošlog vikenda u velikoj dvorani SC Gripe u Splitu, održan je 8. memorijalni judo turnir „Drago Krželj 2019.“, s kojeg su se mladi kaštelanski judaši iz JK Dalmacijacement i JK Kaštela vratili s deset zlatnih, devet srebrnih i devet brončanih medalja.

Na turniru je nastupilo 18 klubova sa 201 judašem i 91 judašicom, a kaštelanski klubovi ekipno su se plasirali u gornji dio ljestvice osvajača medalja.

Zlatne medalje za JK Dalmacijacement osvojili su Luka Milić i Roko Ćorluka u konkurenciji do 14 godina, Anton Jerkunica i Vinka Radunić u konkurenciji do 12 godina te Luka Prolić i Melani Radić među mladim judokama do 10 godina.
Za sebe i svoj klub JK Kaštela, zlato su osvojili Leonarda Butir i Tea Mišković među judašicama do 14 godina te Marko Rajčić i Martina Tucaj u svojim kategorijama do 12 godina.

Cementaši su u svoju riznicu dodali pet srebrnih medalja, a osvojili su ih Lana Delić i Marta Antonov do 14 godina te Lea Delić do 12 godina, kao i Ante Elez te  Anđela Rinčić do 10 godina.
Nina Arambašić,  Andrija Ljubić, Nika Mujan i Marta Vučić osvajačice su srebrnih medalja u konkurenciji do 12 godina iz JK Kaštela, dok su njihove klupske kolege Matea Šustić, Iva Vučić i Nina Španić u konkurenciji do 14 godina te Toma Vujić u konkurenciji do 12 godina, ovog puta dobitnici brončanih medalja.
Brončane medalje za JK Dalmacijacement osvojili su Stipe Iličić do 14 godina, Matej Milun, Krešimir Jerčić i Nikola Peričić do 12 godina te Toni Slavić među judašima do 10 godina.

Plasman je ostvarila i Branka Radunić (DC) plasiravši se na sedmo mjesto, dok su drugi mladi kaštelanski judaši ostali bez plasmana.

Foto: Facebook


KOMENTARI: