hren
 

STOPAMA STARIJE SESTRE LUCIJE
Još jedno vrijedno priznanje ovih je dana stiglo u Kaštela, točnije judo klub Kaštela, a pripalo je mladoj judašici Jeleni Brešković od strane Hrvatskog paraolimpijskog odbora i to za najuspješniju mladu sportašicu s invaliditetom.

Svečanost hrvatskog paraolimpijskog sporta i 22. proglašenje najuspješnijih sportaša HPO za prošlu godinu održano je u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu, a domaćin cijelog događanja bio je predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora  Ratko Kovačić.

Za najboljeg sportaša s invaliditetom proglašen je osvajač brončane medalje u snowboardu na zimskim paraolimpijskim igrama Bruno Bošnjak, a najbolja sportašica s invaliditetom je  brončana sa svjetskog prvenstva u stolnom tenisu Anđela Mužinić.
Najuspješnija ekipa je reprezentacija sportskih ribolovaca u sastavu Ivica Bonino Hasan, Mensur Rošić, Željko Kljaić, Nikola Geček i Zlatko Poparić koja je na svjetskom prvenstvu osvojila zlato, a najuspješniji stručni djelatnik je trener Slobodan Glavčić.

Uz Jelenu Brešković priznanje za najuspješnijeg mladog sportaša s invaliditetom proglašeni su skijašica Lucija Smetiško te plivač Luka Plemenčić.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij