hren
 

NATJECANJE ZA MLAĐE KATEGORIJE
Na međunarodnom Profektus kupu, koji se proteklog vikenda održao u Samoboru, kaštelanski mladi judaši iz JK Kaštela te JK Dalmacijacement okitili su s s pet zlatnih, pet srebrnih i dvije brončane medalje.

Nastupilo je ukupno 318 natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji, u kategorijama od U8 do mlađih kadeta. Na kraju natjecanja JK Kaštela osvojili su ekipno sedmo, a JK Dalmacijacement ukupno deseto mjesto od 37 klubova koji su sudjelovali u borbama.

Ivan Brnada iz JK Kaštela u kategoriji U14 do 55 kg te  njegove klupske kolege Roko Rozga u U12 do 38 kg i Martina Tucaj u U12 do 28 kg, kao i judašice JK Dalmacijacement Laura Kesovija u U14 do 32 kg i Lea Delić u U12 do 48 kg, pobjednici su u svojim kategorijama te su se kući vratili sa zlatnim medaljama.
Srebrne medalje osvojili su Duje Topić u U16 do 42 kg, Marino Topić u U14 do 46 kg i Luka Sabljić u U14 do 60 kg, svi troje iz JK Dalmacijacement, kao i Leonarda Butir u kategoriji U14 do 44 kg i Nikola Svalina u U12 do 38 kg iz JK Kaštela.
Judaši JK Kaštela Toma Batinović u U14 do 42 kg i Marko Rajčić u kategoriji U12 do 42 kg osvojili su brončane medalje, dok su se njihove kolege Duje Buzov i Nina Serdar u svojim kategorijama plasirali na peta mjesta. Cementašica Lana Delić na ovom je natjecanju osvojila sedmo mjesto.

Član JK Kaštela Roko Rozga ovom je prigodom proglašen za najuspješnijeg natjecatelja do 12 godina.
Mladi judaši kluba iz Rudina u Samoboru su nastupili pod vodstvom trenera Nenada Buzova, dok su mlade Cementaše na natjecanju vodili treneri Zoran Blažević i Hrvoje Delaš.

Foto: JK Kaštela i JK Dalmacijacement


KOMENTARI: