hren
 

Rukometni klub Ribola Kaštela pohvalio se jučer kako im je prvi dio priprema bio 'pun pogodak'. U razdoblju od dva tjedna napornog treniranja odigrali su i četiri prijateljske utakmice u kojima su slavili dva puta.

Kaštelani su se u pet dana susreli sa po dva puta s Izviđačem iz Ljubuškog te Metkovićem. I dok se bosanskohercegovački prvak pokazao daleko jačim, Metković je kaštelanima bio lakša meta.

“Ukupno gledano mogu kazati da se odlazak u Metković pokazao kao pun pogodak. Od ranojutarnjih treninga i utakmica do zajedničkog druženja zadani plan je ispunjen te mogu kazati da je radni dan trajao od 8 ujutro do 22 navečer. Spojili smo četiri kvalitetne pripremne utakmice kod kojih rezultat sam po sebi nije bio prioritet. Uostalom, bio je ovo prvi dodir s loptom od prosinca pa je samim time bilo i previše tehničkih pogrešaka, pogotovo u srazu s Izviđačem. Dao sam ujednačenu minutažu svim igračima i na taj način sam želio provjeriti trenutno stanje postojećeg kadra iz prvog dijela i potencijala novopridošlih igrača. Svjesni smo svi da moramo biti naoružani borbenošću, odricanjem i odgovornošću jer samo tako možemo doći do rezultata kad krene drugi dio sezone”, kazao je trener Davor Bujas.

 Rezultati pripremnih utakmica:
15.01. RK Izviđač Central Osiguranje – RK Ribola Kaštela 38:20
18.01. RK Metković Mehanika – RK Ribola Kaštela 23:32
19.01. RK Izviđač Central Osiguranje – RK Ribola Kaštela 29:24
20.01. RK Metković Mehanika – RK Ribola Kaštela 18:33


KOMENTARI: