hren
 

PLASIRALI SE NA DRŽAVNO PRVENSTVO
U splitskoj osnovnoj školi Gripe održano je Županijsko prvenstvo osnovnih škola u judu, na kojem su sudjelovali učenici i učenice osnovne škole Prof. Filipa Lukasa iz Kaštel Starog te učenici osnovne škole Primorski Dolac, uglavnom članovi JK Kaštela.

Mladi judaši iz Kaštel Starog sudjelovali su na natjecanju pod vodstvom prof. Marije Žižić, a judaši iz osnovne škole Primorski Dolac  uz vodstvo prof. Denisa Puljiza.

Dječaci iz škole Prof. Filipa Lukasa osvojili su ekipno prvo mjesto, a djevojčice iz iste škole ekipno drugo mjesto te će se ogledati s protivnicima na školskom prvenstvu države.
Članovi iz škole Primorski Dolac ove godine nisu uspjeli osvojiti pehar unatoč odličnim borbama.

Na natjecanju su prva mjesta od Kaštelana osvojili judaši škole iz Kaštel Starog Andrija Ljubić, Petar Martinović, Duje Buzov, Roza Batinović, Marija Škopljanac, Jelena Škopljanac, Filip Botić, Slavko Škopljanac, Luka Botić, Luka Zorotović i Nina Perišić.
Na druga mjesta plasirali su se Božo Vidić, Matea Šustić i Nina Španić iz škole u Primorskom Docu te Nikola Rafael Trogrlić, Nika Mujan, Toma Batinović. Marko Vujić, Roko Vujić, Iva Radić i Tea Mišković iz Prof. Filipa Lukasa.
Treće mjesto pripalo je Luciji Vržina, Matiji Šantić, Nikolini Barić i Petri Barić iz Primorskog Doca te Luciji Đirlić, Magdaleni Milić i Anti Pirija iz škole u Kaštel Starom.

Foto: JK Kaštela


KOMENTARI: