hren
 

U jedanaestom kolu odbojkaške Superlige Mladost Ribola Kaštela svladala je Mursu Osijek rezultatom 3:0. S obzirom da su Kaštelani nedavno unaprijed odigrali 12. kolo, ovo je bila posljednja njihova utakmica u ovoj kalendarskoj godini.

Mladost Ribola Kaštela – Mursa Osijek 3:0
(25:16, 30:28, 25:22)
Kaštel Stari, Gradska dvorana
Suci: Dalibor Tota, Milan Rajković

Pobjeda je najbolji način kako završiti kalendarsku godinu. Mladosti je to uspjelo na svom parketu protiv Murse Osijek rezultatom 3:0. Domaćin je odlučno krenuo u utakmicu, otvaranje rezultatom 5:1 bio je dovoljan kapital za nastavak. Kaštelani su držali dobru distancu da bi se pred kraj seta potpuno odvojili od gostiju zahvaljujući njihovim greškama u napadu.

Drugi set započeo je istim scenarijem, samo na strani gostiju koji su poveli s 8:4. Zanimljivo, od prvih dvanaest poena čak devet poena nastalo je iz pogrešaka u napadu i na servisu. Gosti su se uspjeli odmaknuti na 19:14 te se činilo da će doći do izjednačenja. No, dvostrukom izmjenom Mladost sustiže rezultat. Mursa je imala čak pet set lopti i sve ih je propustila iskoristiti, a onda s tri pogreške praktički poklonila domaćinu visokih 2:0.

Nakon toga za Kaštelane je bilo puno lakše zaključiti utakmicu. Iako se Mursa i u trećem setu dobro držala, pobjeda je ipak pripala Mladosti.

Mladost Ribola Kaštela: Višić, Rupert, Perić, Kulušić, Matoković, Glaurdić, Šuker, Cikojević, Jo. Melvan, Pervan, Palić, Ja. Melvan, Bašić. Trener: Ivan Rančić

Mursa Osijek: Bešlić, Brandić, Ilić, Kraljević, Gubić, K. Šućur, Šiunić, J. Šućur, Odobašić, Stanković. Trener: Zvonimir Bogdanović

11. kolo:
Mladost Ribola Kaštela – Mursa Osijek 3:0
Rijeka – Centrometal 3:0
Sisak – Rovinj, nedjelja
HAOK Mladost – Split, odgođeno

Tablica:
Rijeka                  11  +21  28
HAOK Mladost            9  +27  27
Mladost Ribola Kaštela  12  +14  26
Mursa Osijek            11  +0  18
Centrometal             12  -11  13
Split                   10  -6  11
Sisak                   9  -18  3
Rovinj                  10  -27  0


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij