hren
 

Ostala su još dva kola do jednomjesečne zimske stanke odbojkaške Superlige. Kaštelanski klubovi love jedne od posljednjih bodova u ovoj kalendarskoj ligi kroz dvije domaće i jednu gostujuću utakmicu.

U dobrom raspoloženju nakon ulaska u finale Kupa, odbojkaši Mladosti Ribole Kaštela dočekuju Mursu Osijek. Momčad koja donekle prati ritam vodećeg trojca vjerojatno će uloviti posljednje mjesto za skupinu A drugog dijela natjecanja, dok će Mladost pobjedničkim nizom nastojati prestići Rijeku. Prošle sezone Mursa je dva puta bila kamen spoticanja Mladosti, no kod kuće Kaštelani imaju veliku prednost. Utakmica je po rasporedu u subotu, 15. prosinca u 18:30 sati u dvorani u Kaštel Starom.

11. kolo:
Mladost Ribola Kaštela – Mursa Osijek
Rijeka – Centrometal
Sisak – Rovinj
HAOK Mladost - Split

Superliga (seniorke)

Derbi Marine Kaštela i zagrebačke Mladosti ove je sezone izgubio draž. Prevelika je razlika u dobi i kvaliteti obiju ekipa, pa u ovu utakmicu Marinke ulaze bez opterećenja jer nemaju što izgubiti. Sve je izglednije kako će se Marinke boriti za opstanak, a Mladost će tražiti potvrdu svoje stopostotne forme. Utakmica je po rasporedu u subotu, 15. prosinca u 16 sati u dvorani u Kaštel Starom.

Dvoboj s Brdima jedan je od ključnih za 'Malene' kako bi učvrstile četvrtu poziciju pred drugi dio natjecanja. Splićanke nisu briljirale u prvom nastupu u Superligi, dok se kaštelanske odbojkašice i dalje muče s pronalaskom stalne forme. Utakmica je po rasporedu u subotu, 15. prosinca u 17 sati u dvorani OŠ Ravne njive u Splitu.

11. kolo:
Brda – Kaštela Cemex
Olimpik – Enna Vukovar
Marina Kaštela – HAOK Mladost
Rijeka - Poreč


KOMENTARI: