hren
 

JOŠ JEDAN USPJEH
Liga kadeta i mlađih kadeta u muškoj i ženskoj konkurenciji održala se proteklog vikenda u Puli, a na natjecanju su nastupili i judaši JK Kaštela u muškoj konkurenciji,  rođeni u periodu 2001 – 2004 godine, pod vodstvom trenera Boška Rozge te osvojili naslov prvaka Lige.

Judaši su nastupili u sedam kategorija, a u finalnom meču odmjerili su snage s domaćom ekipom Istarskog borca.
Prvi je u tom dvoboju na borilište izašao Fabian Matijaca u kategoriji do 50 kg koji je izgubio u srazu s Danijem Klačarom, aktualnim prvakom Hrvatske u uzrastu mlađih kadeta.
U kategoriji do 55 kg, Nikola Zorotović je pobijedio Gorana Brankovića što je diglo moral ekipi te su uslijedile pobjede braće Škomrlj. Prvo je Ivan pobijedio Davida Sokolovića u kategoriji do 60 kg, a zatim i Roko u kategoriji do 66 kg Josipa Berca koji je Puljanima stigao kao pojačanje iz JK Zagreb.
U kategoriji do 73 kg, za Kaštelane je kao pojačanje nastupio član JK Solin, Augustin Marković,  koji je uvjerljivo pobijedio Marka Džina.. U kategoriji do 81 kg kao i onoj preko 81 kg nastupili su Luka Milin i Ivan Rozga. Luka nije uspio pobijediti Jakova Cvetka, a to nije pošlo za rukom ni Ivanu u srazu s Dinom Odobašićem.

Tako je konačni rezultat ovog meča bio  4:3 za kaštelansku ekipu te joj donio titulu najboljih u kadetskoj konkurenciji.
Uz navedene natjecatelje kaštelansku ekipu činili su još i Luka Zorotović te Petar Vuujić, no ovog puta glavni im je zadatak bio biti podrška kolegama na tatamiju.


KOMENTARI: