hren
 

SLAVLJE U KAMBELOVCU
Biljarski klub Zeus iz Kaštel Kambelovca bio je domaćin završnici klupskog prvenstva Hrvatske u bilijaru, koje je organizirao Hrvatski biljarski savez, a svoje domaćinstvo okrunili su na najbolji mogući način, titulom klupskih prvaka države.

Naslov prvaka ekipi kaštelanskih biljarista donijeli su Anton Tadin, Jordan Sobin, Ivo Milin, Ante Šola, Hrvoje Žaja i Hrvoje Hrgović

Na završnici klupskog prvenstva države, uz BK Zeus iz regije jug nastupili su splitski BK Desetka te BK Hustler Academy iz Srime, dok su regiju sjever predstavljali njihovi najbolji klubovi, zagrebački BK Metropolis i BK MrQ te BK Plan B iz Osijeka.

Prvim mjestom u svojim regijama BK Metropolis i BK Desetka osigurali su direktan plasman u polufinale, a ostale ekipe prolaz u taj dio natjecanja tražile su u međusobnim ogledima.
Tako su Kaštelani prvi susret odigrali protiv Osječana i upisali pobjedu. U polufinalu su ih dočekali članovi splitske Desetke, a Kaštelani su i u ovom ogledu zabilježili pozitivan rezultat. Finalni dvoboj protiv BK Metropolis bio je i više nego dramatičan, a pobjednik se doznao tek izvođenja  nakon penala.

Rezultati

Četvrtfinale
BK Zeus - BK Plan B 4:3
BK Hustler Academy - BK MrQ 4:0

Polufinale                               
BK Desetka - BK Zeus 2:4
BK Hustler Academy - BK Metropolis 3:4

Finale
BK Zeus - BK Metropolis 4:3

Konačni plasman

1. BK Zeus
2. BK Metropolis
3. BK Hustler Academy
3. BK Desetka
5. BK P lan B
5. BK MrQ         


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij