hren
 

Osmo kolo Superlige za odbojkašice i odbojkaše nudi zanimljivu situaciju. Naime, sva tri kaštelanska kluba igraju protiv zagrebačkih klubova – Mladost Ribola Kaštela i Kaštela Cemex igraju protiv HAOK Mladosti, a Marina Kaštela protiv Olimpika.

Prošlo je nešto više od deset dana, a na pomolu je novi derbi dviju Mladosti. Ovog puta domaćini su Zagrepčani, koji su ujedno u daleko boljoj formi od svojih glavnih konkurenata. Prvi ciklus završili su s impresivnih sedam pobjeda bez izgubljenog seta. Kaštelani već sada zaostaju sedam bodova, a da bi se ta razlika smanjila moraju odigrati izrazito koncentriranu i konkretnu utakmicu koja je po rasporedu u subotu u 18 sati u dvorani Doma odbojke.

8. kolo:
Rovinj – Mursa Osijek
Split – Centrometal
Sisak – Rijeka
HAOK Mladost – Mladost Ribola Kaštela

Superliga (seniorke)

Tri dana nakon susreta u polufinalu Kupa odbojkašice Kaštela Cemexa i zagrebačke Mladosti nalaze se u prvenstvu na istom mjestu. Dvorana u Kaštel Starom u subotu s početkom u 19 sati bit će poprište novog dvoboja 'sjevera i juga' u kojem ulogu favorita preuzimaju neporažene gošće. Kaštela Cemex za sada igra solidno te popunjavaju posljednje mjesto za skupinu A doigravanja. Pobijediti Mladost čini se preveliki zalogaj, ali u ovoj utakmici one ionako nemaju što za izgubiti.

Drugi krug prvenstva Marina Kaštela otvara u Zagrebu kod Olimpika. Kaštelanke i dalje nastavljaju s politikom mladih igračica, što bi ih moglo koštati ispadanja u niži rang. No, napredak kojeg su pokazale do sada nije zanemariv pa se čini kako postavljeni cilj polako sazrijeva. Olimpik, pak, drži drugo mjesto u izravnoj borbi sa Rijekom, a svojom kvalitetom tamo i pripada. Utakmica je po rasporedu u subotu u 18 sati.

8. kolo:
Kaštela Cemex – HAOK Mladost
Enna Vukovar – Poreč
Brda – Rijeka
Olimpik – Marina Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij