hren
 

Rukometaši Ribole Kaštela i rukometašice Marine Kaštela ovog vikenda nalaze se u izravnoj borbi za treće mjesto svojih prvenstava. Protivnici su im Metković Mehanika, odnosno Trogir.

Ostala su još tri kola do kraja jesenskog prvenstva u kojima Ribola Kaštela na izravan način pokazuje ispit svoje zrelosti u borbi za prvo mjesto. Prvi ispit počinje u domaćoj utakmici protiv Metković Mehanike. Obje momčadi imaju po dvanaest bodova, ali Ribola ima daleko veću gol razliku, što joj daje prednost na prvenstvenoj ljestvici. Metkovćani su doživjeli samo jedan poraz u sezoni, a Kaštelani su revni nanijeti im i drugi kojim bi se, barem na kratko vrijeme, riješili konkurencije za vrh. Bit će to ujedno i glavna provjera za sljedeće kolo kada gostuju kod vodećeg Dubrovnika. Utakmica je po rasporedu u nedjelju u 18 sati u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu.

9. kolo:
Biograd – Buzet
Karlovac – Trogir
Mornar Crikvenica – Hrvatski Dragovoljac
Kozala – Solin
Split - Dubrovnik
Ribola Kaštela – Metković Mehanika

2. HRL – jug (seniorke)

Izravnu borbu za treće mjesto odigrat će i rukometašice Marine Kaštela. One u sklopu osmog kola 2. HRL – jug idu na obližnje gostovanje u Trogir. Domaće rukometašice imaju isti omjer pobjeda i poraza kao Marinke (4-0-2), ali i njima trenutno gol razlika nije na strani. S obzirom na iskustvo, Marina slovi kao blagi favorit, no očekuje se tijesna utakmica puna golova. Utakmica je po rasporedu u nedjelju u 17 sati u dvorani Vinko Kandija u Trogiru.

8. kolo:
Sinj – Split
Zadar – Metković
Trogir 58 – Marina Kaštela
Orkan – Petason Vranjic


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij