hren
 

Prva županijska liga stigla je do kraja jesenskog dijela prvenstva. I dok će Sloga zasigurno prezimiti na vrhu, Val protiv Omladinca ima posljednju šansu da se ne smrzne na dnu ljestvice. Jadran (KS) i Gošk imaju domaće zadaće u kojima će loviti posljednje bodove ove kalendarske godine.

Nogometaši Jadrana drugu utakmicu zaredom igrat će protiv momčadi s vrha ljestvice. Nakon propuštene prilike da slavi protiv drugoplasiranog Omiša, sada imaju šansu na domaćem terenu svladati Osk. Otočani imaju jako dobru sezonu za sada, ublježili su sedam pobjeda i vode borbu za drugo mjesto. Sućurani nisu daleko od prve petorke, ali im je nužna pobjeda ukoliko ne žele da se 'repovi' ambicija dodatno razvuku.

Izlazak iz krize nogometaši Goška vide u dvoboju protiv Poljičanina 1921. Gomiličani tri utakmice ne znaju za pobjedu, s tim da su u posljednje dvije gubili bodove u zadnjim trenucima utakmice. Prvo su im Vinjani zabili za izjednačenje, a u prošlom kolu Sloga je zabila za pobjedu. Momčad iz Srinjina čini se kao dobar 'plijen' pred odlazak na zimsku pauzu – imaju samo četiri pobjede i prosječno po utakmici primaju nešto manje od tri pogotka.

Posljednju šansu da se ne smrznu na dnu ljestvice nogometaši Vala imaju protiv Omladinca. Solidna vranjička momčad dobro se drži i ove sezone, uz odličnu obranu koja je primila tek devet pogodaka, ali i pomalo škrt napad koji je u dvanaest utakmica zabio samo dvanaest golova. Val je posljednje bodove skupio protiv Vinjana, a od tada već devetu utakmicu traga za njima.

13. kolo:
Subota, 24.11.2018.,13:00
Jadran (T) – Zmaj (M)
Mladost (P) – Orkan
Omladinac – Val
Jadran (KS) – Osk
Gošk – Poljičanin 1921
Vinjani – Sloga (M)

Nedjelja, 25.11.2018., 13:00
Postira Sardi - Omiš


KOMENTARI: