hren
 

ODBOJKAŠKI KUP
Odigrane su prve utakmice polufinala odbojkaškog Kupa za seniorke i seniore. Mladost Ribola Kaštela slavila je u Zagrebu protiv Medicinara rezultatom 3:1, a na isti način zagrebačke Mladostašice uzvratile su u Kaštelima domaćoj ekipi Kaštela Cemexa.

Medicinar – Mladost Ribola Kaštela 1:3
(20:25, 21:25, 25:23, 18:25)
Zagreb, dvorana Trnsko
Suci: Bojan Brlas, Želimir Kušljić

Mladost Ribola Kaštela napravila je prvi korak prema novom finalu odbojkaškog Kupa pobjedom protiv Medicinara rezultatom 3:1. Kaštelani su uvjerljivu početnu prednost bez problema pretvorili u 1:0 u setovima, da bi u sljedeća dva domaćin pružio puno bolju igru. Tek su u trećem uspjeli iskoristiti sve gostujuće greške pa smanjiti rezultat na 2:1, međutim, već u sljedećem setu Mladost je pokazala pobjednički karakter i zasluženo povela u prvoj utakmici.

Polufinale:
Centrometal – HAOK Mladost 0:3
Medicinar – Mladost Ribola Kaštela

Kaštela Cemex – HAOK Mladost 1:3
(21:25, 12:25, 25:22, 14:25)
Kaštel Stari, Gradska dvorana
Suci: Toni Ivković, Ante Jukić

Kaštela Cemex ne može dalje od jednog osvojenog seta protiv zagrebačke Mladosti. Po tko zna koji put u zadnjih desetak međusobnih omjera Mladostašice izlaze kao pobjednice identičnim rezultatom – 3:1. Domaće igračice pružile su ravnopravnu igru u prvom i trećem setu, dok su u drugom i četvrtom potpuno podbacile pored razigrane Mladosti. Jedan set im je dobra utjeha pred uzvrat za tri tjedna, no nakon ovog poraza šanse za finale 'Malenima' su pale na minimum.

Polufinale:
Kaštela Cemex – HAOK Mladost 1:3
Rijeka – Enna Vukovar 3:0


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij