hren
 

Utakmicama u srijedu i četvrtak započinje bitka za finale odbojkaškog Kupa za ovu godinu. U muškoj i ženskoj konkurenciji Kaštela ima po jednog predstavnika, s tim da Mladost Ribola Kaštela ima daleko lakši ždrijeb (Medicinar) nego li Kaštela Cemex (HAOK Mladost).

Kaštelanski odbojkaši kao branitelj naslova osvajača kupa odlazi u Trnje na prvu utakmicu polufinala Kupa. Raspoloženje nakon dva poraza popravljeno je pobjedom protiv Rovinja, šansu za dodatan porast samopouzdanja imaju protiv drugoligaša Medicinara. Zagrebačka momčad iznenadila je Osijek u prethodnom kolu, međutim, protiv Mladosti će ipak morat odigrati besprijekornu utakmicu ukoliko žele povesti u prvoj utakmici. S druge strane, Mladost pobjedom može doći na korak novog finala kojeg mogu potvrditi pred svojim navijačima za tri tjedna. Utakmica je po rasporedu u srijedu u 19 sati.

Polufinale:
Centrometal – HAOK Mladost
Medicinar – Mladost Ribola Kaštela

Superliga (seniorke)

Gotovo nemoguća misija čeka odbojkašice Kaštela Cemexa u polufinalu Kupa. U goste im u prvoj utakmici stiže HAOK Mladost, branitelj naslova i trenutno jedina neporažena ekipa u državi. U deset utakmica izgubili su samo jedan set, a novu dvostruku krunu love bez kompromisa. Kaštela Cemex ne zna za pobjedu protiv Mladosti još od prije nekoliko godina, a od tada se dosta toga promijenilo. No, u sportu su čuda moguća, a hoće li 'Malene' isprositi novo vidjet ćemo u srijedu u 19:45 sati u dvorani u Kaštel Starom.

Polufinale:
Kaštela Cemex – HAOK Mladost
Rijeka – Enna Vukovar


KOMENTARI: