hren
 

Prošli tjedan Ribola Kaštela igrala je derbi protiv Solina, a sada ide na istočniju stranu – u dvoboj sa Trogirom. Nakon što je u prošlom kolu bila slobodna, Marina Kaštela vraća se prvenstvenim dužnostima u dvoboju sa Hoteli Makarskom.

Trenutno dobra forma Ribole daje samopouzdanje momčadi i vraća vjeru u ambiciju za prvo mjesto. Vodeći Dubrovnik je samo tri boda ispred njih, s tim da se još čeka međusobni dvoboj koji je na rasporedu za dva tjedna. Do tada će Ribola nastojati skupljati važne bodove, počevši s Trogirom. No, Trogirani nipošto nisu loša momčad. U sedam utakmica ubilježili su četiri pobjede te s pozitivnom dvoznamenkastom gol razlikom prijete svakoj momčadi, pa tako i Kaštelanima. Utakmica je po rasporedu u subotu u 18 sati.

8. kolo:
Dubrovnik – Biograd
Trogir – Ribola Kaštela
Buzet – Mornar Crikvenica
Hrvatski Dragovoljac – Kozala
Metković Mehanika – Split
Solin – Karlovac

2. HRL – jug (seniorke)

Dva tjedna pripreme za nastavak prvenstva imale su rukometašice Marine Kaštela. Borba za naslov prvaka još jednom je izmakla nakon dva poraza od glavnih konkurentica, pa se ponovo usredotočuju na što bolji plasman, a to je treće mjesto. Hoteli Makarska je izravni konkurent s istim brojem bodova (6), ali i utakmicom više. Marina Kaštela imala je u srijedu utakmicu Županijskog kupa u kojem su se pobjedom nad Splitom 2010 usredotočile na nastavak prvenstva. Utakmica se igra u nedjelju sa početkom u 19 sati.

7. kolo:
Metković – Sinj
Petason Vranjic – Trogir 58
Marina Kaštela – Hoteli Makarska
ŽARK Split – Orkan


KOMENTARI: