hren
 

U vikendu pred nama kaštelanski judo imat će priliku za još jedno dokazivanje kvalitete na Svjetskom prvenstvu za slabovidne gdje će nas predstavljatui članice JK Kaštela, a u vikendu iza nas ekipa JK Dalmacijacement osvojila je drugo mjesto u seniorskom natjecanju 1. Hrvatske judo lige.

Tako će trener Boško Rozga, tijekom vikenda boraviti u portugalskom Odivelasu pokraj Lisabona, gdje će sestre Lucija i Jelena Brešković nastupati na  IBSA Svjetskom prvenstvu za slijepe i slabovidne osobe, kao predstavnice, ne samo Kaštela već i Hrvatske. Jelena će nastupati u kategoriji do 57 kg dok će Lucija nastupati u kategoriji do 70 kg.

Cementaši za nijansu drugi

Finale 1. Hrvatske lige za seniore održalo se u Puli, a u finalu je uz JK Dalmacijacement nastupila i ekipa domaćina, Istarskog borca.

U prvom meču  pobjedila je ekipa Istarskog borca rezultatom 3:2, a u drugom meču pobjeđuje ekipa Dalmacijacementa s istim rezultatom. Kako je rezultat na kraju bio nerješen prešlo se u prebrojavanje tehničkih bodova u kojemu je sa 50:41 bila bolja ekipa Istarskog borca. Ekipa judo kluba Dalmacijacement tako je u izjednačenoj borbi tijesno izgubila i osvojila drugo mjesto.

Ekipu judo kluba Dalmacijacement predstavljali su Marin Jerkunica,L ovre Barišić, Marko Kumrić, Šime Bonacin, Luka Teklić i Ivan Škaro te treneri Josip i Katarina Barić. Na natjecanju je sudjelovao i kaštelanski sudac  Jure Vukadin.

Foto: JK Dalmacijacement


KOMENTARI: