hren
 

U šestom kolu odbojkaške Superlige za seniorke i seniore Mladost Ribola Kaštela i Marina Kaštela gostuju u Rijeci, dok Kaštela Cemex kod kuće dočekuje ekipu iz Vukovara.

Šesto kolo donosi prvi veći test za kaštelansku Mladost. Nakon šest uzastopnih pobjeda u sezoni čeka ih dvoboj protiv Rijeke, koja je također zasad neporažena. Jaki Riječani dočekuju Mladost s prve pozicije prvenstvene ljestvice, no Rančićevi momci imaju iskustva pobjeđivanja u dvorani Mladosti. Utakmica je po rasporedu u subotu u 17 sati.

6. kolo:
Rovinj – Split
Mursa Osijek – Sisak
Centrometal – HAOK Mladost
Rijeka – Mladost Ribola Kaštela

Superliga (seniorke)

Kaštela Cemex nisu imale puno vremena slaviti prolazak u polufinale Kupa jer ih ove subote u 19 sati u dvorani u Kaštel Starom čeka dvoboj protiv Enne Vukovar. Gošće stižu u Kaštela sa samo dva boda prednosti u svojoj debitantskoj sezoni, s tim da valja spomenuti da nijedan od tri pretrpljena poraza nisu bila nimalo lagana.

Marina Kaštela svoj put do zrelosti kroji u Rijeci u utakmici koja se igra u nedjelju u 19:30 sati. Izrazito mlade Kaštelanke strpljivo grade svoju budućnosti, dok Riječanke pobjedom žele održati borbu za drugo mjesto.

6. kolo:
Kaštela Cemex – Enna Vukovar
HAOK Mladost – Brda
Poreč – Olimpik
Rijeka – Marina Kaštela


KOMENTARI: