hren
 

Ovog vikenda na rasporedu je 11. kolo 1. Županijske lige. Gošk i Jadran (KS) imaju nešto lakši zadatak protiv momčadi s donjeg dijela ljestvice, dok Val gostuje kod najbolje obrane lige.

Sasvim dovoljno vremena nogometaši Goška imali su za analizu prošlotjednog poraza u kojem su primili čak sedam golova. Povratak pozitivnim rezultatima očekuje se u domaćem dvoboju protiv Vinjana na stadionu u Kaštel Gomilici. Vinjani su se remijem u prošlom kolu napokon makli s dna ljestvice, no samo pet bodova u deset utakmica nije poželjan ishod. Ipak, Vinjani su prije dva tjedna u Sućurcu pokazali da znaju 'otkinuti' bod Kaštelanima pa momčad trenera Tomasa treba biti na oprezu.

Ove subote na stadionu Zrinski u Kaštel Sućurcu domaći navijači moći će vidjeti kako će njihov Jadran reagirati nakon smjene trenera Bilića. U goste im stiže Poljičanin 1921 iz Srinjina, koji se u dosadašnjem dijelu prvenstva nije pretjerano iskazao.

Zato se iskazala obrana Jadrana iz Tučepa koja je u deset utakmica primila samo sedam golova. Uz Slogu iz Mravinaca čine najbolju obranu lige, a u goste im stiže najlošija obrana lige – Valova. Valova mladost još se privikava na seniorski nogomet, zato znaju da u Tučepima nemaju što izgubiti.

11. kolo:
Subota, 10.11.2018.,13:30
Jadran (T) – Val
Mladost (P) – Osk
Omladinac – Omiš
Jadran (KS) – Poljičanin 1921
Gošk – Vinjani

Nedjelja, 11.11.2018., 13:30
Orkan – Zmaj (M)
Postira Sardi – Sloga (M)


KOMENTARI: