hren
 

ČETVRTFINALE ZA ŽENE I MUŠKARCE
Danas, u srijedu, 7. studenog, na rasporedu su četvrtfinalne utakmice odbojkaškog Kupa za seniorke i seniore. Mladost Ribola Kaštela i Kaštela Cemex svoj put do polufinala tražit će u gostima, odbojkašice u Osijeku, a odbojkaši u Rovinju.

Kaštelanski odbojkaši trenutno su u naletu forme. Imaju nekoliko pobjeda zaredom, atmosfera je izrazito pozitivna i već se okreću prema dvije ključne utakmice u narednih tjedan dana. Kao glavna priprema poslužit će im dvoboj s Rovinjom u četvrtfinalu Kupa. Mladost je favorit protiv Rovinja koji je u novoj eri kaštelanskog kluba rijetko uspjevao doći do pobjede, pa Kaštelani priželjkuju da će tako ostati i nakon ovog dvoboja koji počinje u 20 sati.

Raspored četvrtfinala odbojkaša:
Centrometal – Rijeka
Split – HAOK Mladost
Rovinj – Mladost Ribola Kaštela
Medicinar – Mursa Osijek

Nešto teži zadatak imaju odbojkašice Kaštela Cemexa. One će se za ulazak u polufinale boriti protiv Osijeka u dvorani na Gradskom vrtu s početkom u 19 sati. Osječanke se trenutno nalaze u 1. ligi u kojoj bilježe pet pobjeda u isto toliko susreta. Iako su u nižem rangu od Malenih, pobjedničko samopouzdanje daje im dodatan motiv za ovaj susret.

Raspored četvrtfinala odbojkašica:
Olimpik – HAOK Mladost
Osijek – Kaštela Cemex
Zadar – Rijeka
Enna Vukovar - Split


KOMENTARI: