hren
 

Trećina prvenstva je prošla, te deseto kolo nudi novi rasplet situacije u 1. Županijskoj ligi. Val protiv Orkana ima šansu za drugu pobjedu u prvenstvu, a Gošk i Jadran u gostima pokušavaju ostvariti važne bodove za nastavak.

Samo jedna pobjeda u devet utakmica nije poželjan ishod čak ni za klub prepun mladosti poput Vala. Zato bijeg od potencijalnog začelja Val vidi u utakmici protiv Orkana na domaćem terenu u Kaštel Starom. Orkan ima samo tri boda više koji se lako mogu anulirati ukoliko Val trijumfira.

Za razliku od Vala, nešto teži zadatak ima Gošk koji gostuje kod uvijek nezgodnog Zmaja iz Makarske. Gošk je ugrabio dobru formu nakon sporog starta u prvenstvu, pa sada s pet pobjeda i dva remija gledaju prema samome vrhu. Točno ispod njih nalazi se Zmaj s dva boda zaostatka, a njihov raspucani napad prijeti s dosadašnjih dvadeset postignutih golova.

Najteži zadatak imaju nogometaši Jadrana, koji će u Mravincima pokušati nanijeti prvi poraz Slogi. Trenutno vodeća momčad lige opravdava status favorita, no Jadranova prijetnja stiže kao ozbiljna uzbuna. Koliko i konkretna vidjet ćemo u nedjelju.

10. kolo:
Subota, 3.11.2018.,14:00
Zmaj (M) – Gošk
Vinjani – Postira Sardi
Poljičanin 1921 – Omladinac
Omiš – Mladost (P)
Osk – Jadran (T)
Val – Orkan

Nedjelja, 4.11.2018., 14:00
Sloga (M) – Jadran (KS)


KOMENTARI: