hren
 

IZUZETNI REZULTATI
Proteklog vikenda u slovenskom Kopru  održao se  Europski kup za kadete na kojem je sudjelovalo 317 natjecatelja iz 27 zemalja, a dio hrvatskog tima bili su i kaštelanski judaši, od kojih je najviše uspjeha imala judašica JK Dalmacijacement Katarino Krišto osvojivši zlatnu medalju u svojoj kategoriji.

Pod vodstvom trenera Josipa Barića, Krišto je na natjecanju ostvarila četiri uvjerljive pobjede u kategoriji do 63 kg, u prvoj borbi pobjedila je Slovenku Piu Grabar,u četvrtfinalu Talijanku Nadiu Arfaoui,  u polufinalu Švicarku Sarinu Buffet, dok je u finalu bila bolja od Bugarke Lidie Brancheve.

Ova medalja peta je Katarinina medalja na juniorskim i kadedetskim Europskim kupovima u ovoj godini. A nakon kratkog odmora, krajem studenog, Krišto će zajedno s Lovrom Barišićem otputovati na pripreme u Tokio, čime će započeti ciklus priprema za nastupe u sljedećoj sezoni.

Na Europskom kupu u Kopru, pod vodstvom trenera Boška Rozge, nastupila je i nekolicina judaša JK Kaštela, od kojih su na kraju Roberto Raca u kategoriji +90 te Nikola Zorotović u kategoriji do 50 kg, osvojili vrlodobra peta mjesta, a od osvajanja medalje dijelilo ih je tek korak.


KOMENTARI: