hren
 

Reprezentativna stanka ne dira niže lige, koji ovog vikenda nastavljaju s prvenstvenim obavezama. Ribola Kaštela u nedjelju ima novu domaću utakmicu u kojoj im gostuje Mornar Crikvenica, a nakon nje Marina Kaštela ugostit će ŽARK Split.

Kaštelanski rukometaši ove nedjelje imaju 'popravni' ispit u domaćoj utakmici protiv Mornara iz Crikvenice. Mornar stiže u Kaštela s tri poraza na leđima i statusom novog člana lige. Bez obzira na to, iz kaštelanskog kluba poručuju da se ozbiljno pripremaju za tu utakmicu te se nadaju novim bodovima. Utakmica je po rasporedu u 18 sati u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu.

5. kolo:
Metković Mehanika – Buzet
Dubrovnik – Trogir
Biograd – Solin
Split – Hrvatski Dragovoljac
Ribola Kaštela – Mornar Crikvenica

2. HRL – seniorke

S dvije pobjede u nizu rukometašice Marine Kaštela bez opterećenja nastavljaju svoje prvenstvene obaveze. Sljedeća utakmica im je na svom parketu protiv ŽARK Split. Splićanke u već jedno kolo pauzirale, a u ostala dva doživjele su poraz. Marina u zadnjim međusobnim susretima ima pozitivan omjer pa to žele i nastaviti u nedjelju, 28.10. u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu s početkom u 20 sati.

4. kolo:
Marina Kaštela – ŽARK Split
Hoteli Makarska – Metković
Trogir 58 – Zadar
Orkan - Sinj


KOMENTARI: