hren
 

SAMO SVOJIM SNAGAMA
Protekle subote u Samoboru se održalo natjecanje 2. Hrvatske judo lige, na kojem se za što bolji plasman borilo šest klubova, među njima i JK Kaštela koji su na kraju natjecanja zauzeli ekipno treće mjesto i osvojili brončani pehar.

Uz JK Kaštela nastupali su i JK Ippon, JK Istra, JK Policijska akademija, JK Pinky i JK Samobor. Natjecanje se održalo po jednostrukom sustavu tako da su se sve ekipe borile međusobno, a Kaštelani su u pet mečeva ostvarili pobjede u njih tri.

Kaštelanska ekipa, pod vodstvom trenera Boška Rozge, nastupila je bez pojačanja iz drugih klubova u sastavu Roko Škomrlj u kategoriji do 66 kg, Petar Grabić u kategoriji do 73 kg, Luka Milin i Nikola Botić u kategoriji do 81 kg, Ivan Rozga, Petar Vujić i Ivan Stojković u kategoriji do 90 kg te Roberto Raca i Ante Batinić u kategoriji preko 90 kg.

Prvi meč imali su protiv domaćina iz JK Samobor, drugoplasiranima na kraju natjecanja, te su izgubili rezultatom 3-2, a u drugom kolu od njih je bolji bio rezultatom 4-1  kasniji prvak JK Pinky iz Velike Gorice.
Nakon ova dva poraza Kaštelani su odradili tri pobjede i to protiv ekipe JK Policijska akademija iz Zagreba rezultatom 3-2, potom predstavnika JK Ippon iz Labina rezultatom 5-0 te na kraju rezultatom 4-1 ekipu JK Istra iz Poreča.

Foto: JK Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij